Λιγα λογια για μας...

Ειμαστε το ανεπισημο blog των οπαδων της Α.Π.Ε. και μονος μας σκοπος ειναι να μεταδωσουμε οτι ειδηση υπαρχει γυρω απο την ομαδα και φυσικα την τρελλα μας με χιουμορ και φυσικα αγνη αγαπη για την ομαδα και το ποδοσφαιρο...

Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ηττα σοκ

Η Α.Π.Ε. ηττηθηκε εντος εδρας απο το Καματερο με 1-2 στο γηπεδο των Οριζομυλων προς εκπληξη ολων.Αυτη η ηττα βαζει σε σκεψεις τον κοσμο για τον κρυφο στοχο της ομαδας που δεν ειναι αλλος παρα η ανοδος στο Περιφερειακο πρωταθλημα.Ωστοσο ο αντικειμενικος στοχος της παραμονης ειναι εφικτος αλλα δεν μας αρκει.Το Καματερο με  0 βαθμους σε 3 ματς ηρθε και πηρε διπλο και αυτο μας ανησυχει ιδιαιτερα.Ελπιζουμε να ηταν μια κακη παρενθεση το παιχνιδι αυτο και οι παιχτες να καταλαβουν σε πια ομαδα παιζουν και να πραξουν αναλογα.Μια ομαδα με διοικηση που στηριζει με ολες τις δυναμεις της την προσπαθεια των παιχτων και κοσμο που ακολουθει πιστα σε ολα τα γηπεδα, κατι που μας το αναγνωριζουν ολοι οσοι ασχολουνται με τα τοπικα πρωταθληματα.
Ελπιζουμε την καλυτερη απαντηση να μας την δωσουν οι ιδιοι οι παιχτες την επομενη αγωνιστικη σε μια αλλη παραδοσιακη εδρα για τα τοπικα, αυτη του Αστερα Ζωγραφου.Μια εδρα που οφειλουμε για την ιστορια της ομαδας να "αλωσουμε" ευκολα.
Κλεινοντας θελω να δω τις αποψεις σας πανω στα θεματα που αναγραφονται στo blog μας.Παρατηρω πολλες επισκεψεις και κανενα σχολιο.Δεν χρειαζεται να εισαι hacker για να γραψεις σχολιο.Πρεπει απο εδω να φανει η υγεια της ομαδας με επικοδομητικες συζητησεις πανω στα θεματα που αφορουν το μελλον της ομαδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου